Неділя, 05.05.2024, 22:33

Пошук
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть сайт школи
Всього відповідей: 29

вологість:

тиск:

вітер:

Меню сайту
Категорії розділу
Предметні тижні [23]
Методичні тижні та декади [9]
Семінари [6]
Святкування [55]
Дитячі малюнки [2]
Тематичні лінійки [3]
Відео [12]
Спорт [1]
Ми гордимося [3]
Засідання [3]
Привітання [10]
Кращі учні школи [2]
Олімпіади [1]
Сторінки історії [4]
Психологічна служба [6]
Герої!!! [5]
Вшанування [7]
Правовиховна робота [7]
Батьківські збори [10]
Вибір підручників [2]
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Міністерство освіти і науки України  Івано-Франківський ОІППО  Острів Знань Освіта.ua  Сервер відео конференцій Івано-Франківського ОІППО Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2018 » Квітень » 11 » ПІДСУМКИ МЕТОДИЧНОЇ ДЕКАДИ 2018
21:38
ПІДСУМКИ МЕТОДИЧНОЇ ДЕКАДИ 2018
З метою вивчення роботи педагогічного колективу та вивчення системи роботи педагогів, які атестуються, упровадження в навчально-виховний процес ефективних форм і методів роботи як засобу розвитку творчості педагога з 12.03 – 23.03 2018 н.р. у Черченській ЗОШ І-ІІІ ступенів проходила методична декада на тему: «Через самоосвіту та курсову підготовку – до педмайстерності».
Основним завданням проведення декади є розвиток ініціативи та творчого пошуку педагогічних знахідок, демонстрування та обмін педагогічним досвідом, секретами власної педагогічної майстерності, упровадження в практичну діяльність передового педагогічного досвіду і організація обміну досвідом роботи.
Програма проведення декади поєднала різні напрями роботи педагогів. Проведені заходи та заняття були цікавими і пізнавальними, сприяли всебічному творчому, інтелектуальному та естетичному розвитку.
Декада представила собою калейдоскоп тематичних предметних цікавих заходів та інших методичних форм роботи, під час яких педагоги прагнули показати свою майстерність і знання опанованих інтерактивних, проектних та інформаційно-комунікативних технологій.
План декади передбачав такі заходи:
1.Методична нарада. Ознайомлення з планом проведення декади педагогічної майстерності. Підготовка матеріалів до виставки творчих доробок.
2.Презентація «Україна і зарубіжна література». Провели учні 11класу під керівництвом вчителя зарубіжної літератури Когута А.М..





3.Брейн-ринг з математики між учнями 5-го та 7-го класів провів вчитель математики Дзюбатий В.М..





4. Інтелектуально-розважальне шоу «Хто зверху?» запропонувала учням 10 – 11 кл. вчителька української літератури Кобильник О.В.







5. Виховний захід з англійської мови у 1 -4 класах на тему: «В гостях у погоди» провела молода вчителька англійської мови Ординцева І.Ю.





6.На високому рівні пройшов районний семінар бібліотекарів. Відзначено добру роботу бібліотекаря Грицишин В.О..







7. «Світле свято Великоднє». Під такою назвою педагог-організатор Богдан Н.І. провела загальношкільне свято, котре своїм змістом наблизило всіх до Великодніх свят.





8.Вчитель географії Іванів Н.Д. провела цікаве географічне свято «ЕКВАТОР» для учнів 6 класу.





9. Вчитель української мови та літератури Сенишин Н.М. провела відкритий урок у 5 класі з української мови на тему: «Однорідні члени речення та розділові знаки при них».



10. Круглий стіл для вчителів, котрі атестуються, пройшов під керівництвом завуча з навчальної роботи Заглевської І.Я. завершив методичну декаду.





11. Директор школи Плісак В.С. на методичній нараді підвела підсумки роботи вчителів, які були залучені до проведення методичної декади.
Проаналізувавши проведену роботу, адміністрація та організатори круглого столу зробили висновки про високий рівень проведених методичних заходів, належну підготовку педагогів та прийняли рішення - у майбутньому націлити всіх учасників навчально-виховного процесу на пошук нових методик навчання, на підвищення рівня самоосвіти, збагачення перспективного педагогічного досвіду з урахуванням креативних здібностей педагогів та їх вихованців.
Категорія: Методичні тижні та декади | Переглядів: 715 | Додав: olyak23 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: