Неділя, 05.05.2024, 21:38

Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть сайт школи
Всього відповідей: 29

вологість:

тиск:

вітер:

Меню сайту
Категорії розділу
Предметні тижні [23]
Методичні тижні та декади [9]
Семінари [6]
Святкування [55]
Дитячі малюнки [2]
Тематичні лінійки [3]
Відео [12]
Спорт [1]
Ми гордимося [3]
Засідання [3]
Привітання [10]
Кращі учні школи [2]
Олімпіади [1]
Сторінки історії [4]
Психологічна служба [6]
Герої!!! [5]
Вшанування [7]
Правовиховна робота [7]
Батьківські збори [10]
Вибір підручників [2]
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Міністерство освіти і науки України  Івано-Франківський ОІППО  Острів Знань Освіта.ua  Сервер відео конференцій Івано-Франківського ОІППО Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2015 » Грудень » 28 » Підсумки проведення методичного тижня “Інноваційні методики та новітні технології на уроках”
21:33
Підсумки проведення методичного тижня “Інноваційні методики та новітні технології на уроках”

З 7 по 11 грудня 2015 року в школі проходив методичний тиждень “Інноваційні  методики та новітні технології на уроках”. Проведенню тижня передувала певна робота. На адміністративній нараді  був розроблений план проведення тижня, визначені відповідальні за проведення даних заходів та  відкритих уроків в рамках означеної теми. Заступником директора  з навчально-виховної роботи Заглевською І.Я. були проведені методичні консультації для організації запланованих заходів, було подано методичні рекомендації для успішного проведення відкритих уроків.

В ході проведення тижня  методичні розробки методичних об’єднань вивішувалися на стенді Методичний бюлетень школи.  Це випуск методичного вісника «Ідеї. Пошуки. Знахідки» - керівник методичного об’єднання класних керівників Паук Н.І. та розроблена керівником методичного об’єднання природничо-математичного циклу Дзюбатим В.М. методична розробка для учнів «Учись учитися!»   Всі методичні заходи, заплановані в рамках тижня, були успішно проведені.

Всі три складові тижня: теоретичний курс, практикум і особливо, психолого-педагогічний треніг на тему: «Як допомогти вчителю зберегти своє здоров’я та подолати стрес»   були проведені на відповідному науково-методичному рівні.

Педагогічна виставка “Увага, цікавий досвід” продемонструвала цікаві підходи учителів до реалізації  їх проблемного питання, вчителі не тільки представляли свої розробки, але і мотивували обрані ними форми і методи, аналізували їх ефективність та вплив на результативність навчально-виховного процесу в цілому. Були запропоновані відкриті  уроки, які педагоги змогли відвідати в ході тижня: урок з трудового навчання у 3 класі (вчитель Бардаль О.А.), урок  з  української мови в 2 класі (вчитель  Іванишин Т.І.), урок з музики у 8 класі  (вчитель Івоса Л.Р ).

Особливо хочеться відмітити роботу школи молодого вчителя. Згідно плану відбулося наступне засідання круглого столу для молодих педагогів.

Завершує методичний тиждень лекція директора школи Плісак В.С. на тему: «Складові успіху особистості» та фоторепортаж відкритих уроків заступника з виховної роботи Бардаль О.А.

На засіданні методичної наради школи (голова  Плісак В.С.) були підведені підсумки проведеної роботи, вказано на окремі недоліки і упущення, розроблено методичні рекомендації за підсумками проведеного методичного тижня.

Категорія: Методичні тижні та декади | Переглядів: 1878 | Додав: Slavik | Теги: підсумки методичного тижня, методичний тиждень | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: